WERKEN BIJ DAG

Kom jij ons team versterken?

DAG is een plek om jezelf te zijn. En om verder te groeien. Bij ons is er altijd plek voor goede mensen.

WERKEN BIJ DAG

Wie we zoeken

Ambitieuze, slimme en constructieve mensen, met passie voor kwaliteit, software ontwikkeling en transparantie. Mensen die anderen willen helpen om beter te worden, succesvoller te zijn en om te excelleren. Die tegen een stootje kunnen, maar anderen altijd respectvol behandelen. Als je je daarin herkent en je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur gerelateerd aan software ontwikkeling, kom dan eens praten. Onze lat ligt hoog en we nemen zeker niet iedereen aan, maar we komen graag met je in gesprek en voor goede mensen hebben we altijd plek.

We hebben o.a. vacatures voor Senior IT Consultants.

werken-bij-dag-wie-we-zoeken-2
werken-bij-dag-wie-we-zoeken
WERKEN BIJ DAG

Wat we bieden

Eenmaal binnen, ben je meteen volwaardig deel van de groep en draai je volop mee. Je krijgt een praktisch inwerkprogramma, dat afgestemd is op jouw behoeftes, training on the job en professionele coaching. Ons doel is om jou te laten groeien en
om samen onze opdrachtgevers te helpen. Onze salarissen zijn meer dan marktconform, want talent moet je belonen. Bij je secundaire voorzieningen heb je vooral veel keuzevrijheid. Eigenlijk gaat niets daarbij ons te ver, zolang het maar bijdraagt aan jouw groei en die van onze opdrachtgevers.

Solliciteren?

Bel of mail! We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om voor Digital Assurance Group te komen werken.