WAT WE DOEN

Wij helpen senior management

Met het oplossen van complexe IT-vraagstukken en het realiseren van omvangrijke ontwikkeltrajecten. 

WAT WE DOEN

Analyseren

Vanuit een onafhankelijke rol kijken we kritisch mee, stellen de vragen die er toe doen en maken complexe materie toegankelijk. We werken fact-based, op basis van interviews en (technische) documentatie. Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid en zijn we beschikbaar om te helpen bij de uitvoering van onze adviezen. Door tijdelijk zelf aan boord te stappen om de noodzakelijke verbeteringen door te voeren. Zo leiden we onze opdrachtgevers naar succes. Met betere software, kortere doorlooptijden en lagere kosten.

wat-we-doen-beoordelen
WAT WE DOEN

Beoordelen

We hebben een gestandaardiseerde assessment aanpak, die zich in de praktijk al vaak bewezen heeft. Daarbij kijken we naar het product, de processen en de mensen die het moeten doen. We verdiepen ons in gemaakte keuzes en de uitvoering daarvan, en we beoordelen die.

WAT WE DOEN

Adviseren

Onze analyses zijn haarscherp, onze adviezen uitvoerbaar en onze rapportages compact en to the point. Maximaal 10 pagina’s, een management samenvatting op één A4 en concrete aanbevelingen. Als dat niet lukt, dan zijn we nog niet klaar. Relevante technische details en meet- en analyseresultaten voegen we toe als bijlage.

wat-we-doen-adviseren
wat-we-doen-uitvoeren
WAT WE DOEN

Uitvoeren

We kijken naar zelf ontwikkelde software en naar externe trajecten. Via kortlopende assessments, IT due diligences en bij doorlopende ontwikkeltrajecten. Het liefst nemen we bij een IT-project van meet af aan de volledige Digital Assurance voor onze rekening. Met Digital Assurance kun je niet snel genoeg beginnen.