TEAM

Een groep ervaren software experts

Bedreven in het oplossen van complexe IT-vraagstukken en development trajecten.

TEAM

Specialistisch

We zijn een groep slimme mensen met verstand van software en ontwikkeltrajecten. We weten hoe je software moet bouwen, hoe je een optimaal ontwikkelproces inricht en wat ervoor nodig is om een team goed te laten lopen. Tegelijk weten we ook dat de praktijk vaak weerbarstiger is dan de theorie en hebben we bij veel projecten geholpen weer in control te komen.

team-specialistisch
wat-we-doen-adviseren
TEAM

Ervaren

DAG-consultants hebben een stevige achtergrond in software ontwikkeling. Ze kennen het verschil tussen goed en middelmatig en kunnen in no time haarscherp aangeven waar het beter moet en wat daarvoor nodig is. En ze beschikken allemaal over de vaardigheden om in korte tijd op een complexe klus ingewerkt te worden en succesvol te zijn.

TEAM

Divers

Toch zijn we niet hetzelfde. Juist onze diversiteit zorgt voor afgewogen adviezen die direct uitvoerbaar zijn. Bij iedere opdracht kijken we in overleg welk team of welk individu het best passend is. Daarbij laten we ons niet leiden door de branche of de technologie, maar door het belang van onze opdrachtgever en de groeikansen voor onze mensen.